Om Oss

Tapetserare Boander AB i Arbrå drivs av Elin Boander och Mats Boander, dotter och far. Mats startade Tapetserare M Boander 2007 och har drivit verksamheten fram till våren 2023 då den ombildades till ett aktiebolag och fick namnet Tapetserare Boander AB.

Vi specialiserar oss på att klä och renovera fordon såsom bilar och båtar, möbler, samt byta suffletter på cabrioleter, samt renovera och omtapetserar möbler. Dessutom erbjuder vi design och tillverkning av möbler samt montering av markiser.

Vi är stolta återförsäljare av AMA Norrlands markiser.

I vår lokal på Storgatan 22 i Arbrå har vi även en kafédel där besökare kan avnjuta en kopp kaffe och sitta och prata.

I vår butik erbjuder vi ett brett sortiment av produkter såsom gångmattor, impregneringsmedel, dragkedjor, sytillbehör, rengöringsmedel för bilar, tavlor samt vårt eget sortiment av tygprover från leverantörer som Swaffer, Sydtextil, Scanaprem, Newotex, Top n Trim Shop, OC Oskarsson, Elmo och Östersjö Kompaniet.

Du hittar oss på Storgatan 22 i Arbrå. Våra öppettider är måndag till fredag 9.00 till 18.00. För ytterligare information och uppdateringar, följ oss gärna på sociala medier, där vi finns på Facebook och Instagram och delar med oss av våra senaste aktiviteter.